Temele dvs. de interes sunt şi ale noastre.

Când căutaţi o soluţie la o problemă, trebuie să vă puteţi baza pe instrumente superioare. Aveţi nevoie de experţi care crează instrumente inovative, care sunt, deasemenea, testate şi conforme cu cerinţele dvs. specifice. Dacă doriţi să lucraţi cu oameni care, dacă este necesar, vă vor explica fiecare detaliu tehnologic mărunt…

… noi, cei de la GfK, suntem oamenii de care aveţi nevoie.

De fiecare dintre subiectele din bara din stânga se ocupă o echipă de experţi metodişti dedicaţi, care sunt fericiţi să discute şi să dezvolte o soluţie de succes împreună cu dvs., o soluţie care să răspundă eficient cerinţelor dvs. informaţionale. Vă oferim consultanţă bazată pe informaţii factuale obţinute din cercetare de prima clasă.

În situaţiile în care expertiza de piaţă este esenţială, este posibil să putem să vă creăm o echipă completă de specialişti care să fie disponibili pentru dvs.. Dacă nu regăsiţi Sectorul dvs. de Piaţă ›› în această listă, expertul nostru metodist va putea totuşi să vă furnizeze o persoană de contact care a derulat deja un număr de studii în domeniul dvs.